Spoštovani starši,

vabimo vas na uvodni roditeljski sestanek v vrtec VVE pri OŠ Žiri.

 

»Pred nami so mnogi skupni trenutki. Pred vstopom otroka v vrtec, bi se želeli srečati z vami na roditeljskem sestanku in vam predstaviti naše delo ter vam ponuditi prostor za ideje in razmisleke. Verjamem, da če ustvarjamo skupaj – potem smo lahko vsi udeleženi tudi bolj kakovostno vpleteni. V letošnjem letu smo preizkusili izzive epidemije in prav je, da se učimo iz izkušenj, vzpostavljamo dialog in slišimo drug drugega. Tako bomo lažje in bolj spretno razmišljali ter si ustvarjali kakovostno (so)bivanje.«

 

Roditeljski sestanek pred vstopom vašega otroka v vrtec bo potekal v

 

VEČNAMENSKEM PROSTORU VRTCA             v torek, 29.8.2023, ob 17:15.

 

Sestanek je namenjen staršem brez prisotnosti otrok.

 

Posredovali vam bomo pomembne informacije o organizaciji in delu vrtca. Izvedeli boste, v katero skupino je razporejen vaš otrok in se srečali z vzgojitelji. Z njimi se boste dogovorili tudi o poteku uvajanja otroka.

 

Dnevni red:

  1. Predstavitev delovanja vrtca.
  2. Uvajanje otrok v vrtec.
  3. Razno
  4. Dokumentacija (izjave, soglasja, podatki,….).
  5. Roditeljski sestanek z vašimi vzgojiteljicami.

 

Pred vstopom v vrtec morate z otrokom opraviti zdravniški pregled pri izbranem pediatru. Zdravniško potrdilo in potrdilo o opravljenem obveznem cepljenju prinesete prvi dan uvajanja in ga oddate vzgojiteljici.

Za uveljavljanje znižanega plačila vrtca na vašem pristojnem Centru za socialno delo oddate Vlogo za uveljavljanje pravic iz javnih sredstev. Vlogo oddate v mesecu pred vstopom v vrtec ( npr.: v avgustu 2023, če se otrok vključi v mesecu septembru) na CSD.

 

DOKAZILO O PLAČILU POLOŽNICE PRINESITE S SABO!

                                                    

                                                                           Lep pozdrav,

Andreja Oblak Kavčič, pom. ravnatelja